sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Nicolae Matei s-a ales cu o plângere penală din partea Primăriei Sebeș pentru distrugerea Bazei Sportive „Arini”

Nicolae Matei s-a ales cu o plângere penală din partea Primăriei Sebeș pentru distrugerea Bazei Sportive „Arini”

Publicat în 06.11.2015 la ora 14:51
   

arini-nov-2015La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș a fost depusă o plângere penala împotriva lui Nicolae Matei, administrator special al S.C. Nichi Ardeal Construct S.R.L. și Expert insolventa SPRL Deva: ,,care se fac vinovați de neîndeplinirea atribuțiilor prevazute de lege, de neefectuarea demersurilor privind radierea ipotecii și scoaterea bunurilor de la masa credală și de neconservare și paza bunurilor, proprietatea municipiului Sebeș, care au făcut obiectul Sențintei nr 1843/CAF/2014.” 

Așa după cum se poate observa, din fotografiile postate chiar de Nicolae Matei, bunurile care încă nu au fost predate Primăriei Sebeș, se află într-o accentuată stare de degradare. (Vezi foto). Menționăm că instanța de judecată a OBLIGAT  Primăria Sebeș să preia Baza Sportivă din Parcul Arini și să plătească suma de  1.247.067,49 lei. Primăria Sebeș a făcut o nouă expertiză, după distrugere, care este mai mică decât cea inițială, cu aproximativ 300.000 de lei.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.