sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Niciun angajat de la Hidroelectrica Sebeș nu va fi disponibilizat. Poate doar șefii… declară vicepreședintele C.J. Alba, Florin Roman

Niciun angajat de la Hidroelectrica Sebeș nu va fi disponibilizat. Poate doar șefii… declară vicepreședintele C.J. Alba, Florin Roman

Publicat în 22.01.2013 la ora 12:01

Florin Roman: “Niciun angajat de la Hidroelectrica Sebeș nu va fi disponibilizat. Poate doar șefii! Afirmația aparține lui Florin Roman, vicepreședintele Consiliului județean Alba, care, împreună cu senatorul PNL Teodor Atanasiu au purtat luni discuții la București cu conducerea OPSPI (fostul AVAS), aceasta dându-le asigurări că Hidroelectrica Sebeș nu va fi afectată de disponibilizări.

“Astăzi împreuna cu senatorul PNL, Teodor Atanasiu, am fost la discuții la OPSPI la directorul general Gabriel Dumitrascu. Am o veste BUNA: nici un om nu va fi disponibilizat la Hidroelectrica Sebes. Poate doar sefii. Vor fi disponibilizati 150 de oameni la nivel national, cei aflați in prag de pensionare si prin cumularea functiilor de conducere, ca urmare a reorganizarii” a declarat vicepreședintele CJ Alba.

Roman a transmis un mesaj și unor lideri ai PD-L Alba care au declarat săptămâna trecută că disponibilizările de la Sebeș ar fi o “sanctionare politica” din partea Guvernului USL, a celor din Alba, care au votat PD-L.

“Așadar, nimeni din salariatii de rând nu-si va pierde locul de munca. Cât despre “sanctionare politica” mai multă seriozitate nu ar strica, cand vorbesti de locurile de munca ale unor oameni si de familiile lor”, a comentat Florin Roman.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.