sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Nerestituirea unui telefon mobil de lux găsit într-un local i-a adus unui tânăr din Sebeș un dosar penal

Nerestituirea unui telefon mobil de lux găsit într-un local i-a adus unui tânăr din Sebeș un dosar penal

Publicat în 17.06.2014 la ora 13:08

iphone-5sUn tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Sebeș este cercetat penal de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

În fapt, în dimineaţa zilei de 2 iunie 2014, Poliţia Municipiului Aiud, a fost sesizată de către un tânăr de 19 ani, din comuna Rimetea, cu privire la faptul că, în noaptea de 23-24 mai, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, i-a dispărut un telefon mobil, în valoare de 3.640 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Operațiuni Speciale Alba şi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificată persoana despre care există suspiciunea că a găsit telefonul mobil al tânărului, bun pe care şi l-a însușit fără drept.

Este vorba de C.I.A., de 21 de ani, din Sebeş, pe numele cărui a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 243 din Codul Penal şi de la care a fost recuperat telefonul mobil, acesta fiind restituit păgubitului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Nerestituirea unui telefon mobil de lux găsit într-un local i-a adus unui tânăr din Sebeș un dosar penal
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.