sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Nemții de la Star Transmission au donat un ecograf, în valoare de peste 93.000 de lei, secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș

Nemții de la Star Transmission au donat un ecograf, în valoare de peste 93.000 de lei, secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș

Publicat în 22.11.2017 la ora 17:50

Nemții de la Star Transmission au donat un ecograf, în valoare de peste 93.000 de lei, secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș.

Grupul Daimler își continuă strategia de implicare în dezvoltarea durabilă a comunităților din Cugir și Sebeș. Cea mai recentă acțiune a Grupului reprezintă sponsorizarea secției de Pediatrie din Sebeș cu un ecograf în valoare de peste 93.000 lei.

12.000 de copii au beneficiat de la începutul anului de consultații în Secția Pediatrie. Ecograful cu sonde speciale va fi folosit în investigațiile abdominale ale micuților pacienți, asigurând un diagnostic performant și rapid.

În acest scop, personalul medical va beneficia în perioada următoare de o școlarizare. “Copiii internați sau în tratament ambulatoriu au acum șansa la un diagnostic rapid, chiar în Secția Pediatrie. Putem interveni prompt în stabilirea diagnosticului si eficient in tratamentul de specialitate”, ne-a spus Managerul general al Spitalului Municipal Sebes, doamna Franchini Anca.

Prin cele două filiale din România, Grupul Daimler derulează programe orientate spre domeniile educație, cultură și sănătate. În ultimii ani s-au sprijinit diferite proiecte cu impact asupra comunității cum ar fi: modernizarea Secției de Neonatologie a Spitalului Cugir, renovarea Grădiniței numărul 5 din Cugir și înființarea unei creșe. Suma totală a investițiilor a depășit 250.000 Euro.

“Prezența noastră aici are la bază o strategie durabilă și în viitor: vom investi în continuare în proiecte sociale sprijinind dezvoltarea comunităților locale Cugir si Sebeș, în special în ceea ce privește infrastructura educațională și de sănătate. Anul acesta împreună cu angajații noștri am sprijinit activ peste 50 de proiecte”, ne-a spus domnul Falk Pruscha, Director General Star Transmission & Star Assembly.

Grupul Daimler, prezent pe piața automotive din România încă din 2001, derulează unul din cele mai mari și ambițioase proiecte industriale din țara noastră. Grupul german are peste 2600 de angajați în cele două sucursale românești, Star Transmission (Cugir) și Star Assembly (Sebeș), ce au raportat, pentru 2016, o cifră totală a investițiilor ce depășește 150 de milioane de euro.

Nemții de la Star Transmission au donat un ecograf, în valoare de peste 93.000 de lei, secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș
4.5 (90%) 6 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.