sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Naţional Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş. Octavian Achimescu împotriva fostei echipe

Naţional Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş. Octavian Achimescu împotriva fostei echipe

Publicat în 20.11.2012 la ora 13:11

După un parcurs oscilant (6 victorii şi 5 eşecuri), HC Alba Sebeş (locul 5, cu 12 puncte) joacă  în deplasare cu ocupanta ultimei trepte a podiumului, Naţional Rm. Vâlcea, partidă contând pentru Divizia A de handbal feminin, Seria B.

Fosta echipă, până în vară, a antrenorului Octavian Achimescu, formaţia pregătită de Victorina Bora şi Luminiţa Dinu la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă (director tehnic Seviştean Popa) nu are drept de promovare, deşi a adunat 18 puncte (9 partide câştigate şi două înfrângeri, cu HCM II Baia Mare şi Cetate Deva). „Am lucrat acolo 3 ani, iar în 2011 am şi promovat în elită cu acestă echipă, dar ulterior nu ni s-a permis să evoluăm pe prima scenă. Sunt foarte multe handbaliste cu potenţial, tinere, din anii 1994-1995, majoritatea componente ale loturilor naţionale”, a declarat tehnicianul vizitatoarelor, care nu se poate baza pe Ioana Almăşan (mâna dreaptă în gips).

HC Alba Sebeş încheie prima parte a stagiunii cu două confruntări forte, pe lângă jocul de astăzi, duminică primind în sala „Florin Fleşeriu” liderul invincibil HCM II Baia Mare. „Nu există o chestiune de revanşă la mijloc, dimpotrivă, abia aşteptă să le întâlnesc pe fete, pe care le consider precum copii mei. Vrem să ne agăţăm de un rezultat pozitiv, există şanse, dar totul depinde de modul cum vom aborda disputa şi pentru a spera, obligatoriu trebuie să reducem procentajul ratărilor”, a încheiat antrenorul Octavian Achimescu (HC Alba Sebeş).

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.