sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Municipalitatea din Sebeş a organizat astăzi, 25 octombrie 2017, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române

Municipalitatea din Sebeş a organizat astăzi, 25 octombrie 2017, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române

Publicat în 25.10.2017 la ora 15:06

La Petreşti, începând cu ora 10.00, au fost depuse coroane de flori la monumentul comemorativ situat în curtea bisericii ortodoxe. De asemenea, la monumentul dedicat eroilor neamului aflat în incinta cimitirului ortodox din cartierul M. Kogălniceanu (Sebeş), a avut loc un alt ceremonial de depunere de coroane.

Evenimentele au fost completate de slujbe religioase dedicate eroilor căzuţi la datorie, iar fanfara din Petreşti a contribuit la aceste manifestări de omagiere prin prestaţia pe care a oferit-o asistenţei, dând astfel o notă distinctă evenimentului. Au fost prezenţi, din partea autorităţilor publice locale – primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor și viceprimarul municipiului, Adrian Bogdan, reprezentanți ai unităților militare din municipiul Sebeș, precum și membri ai comunității locale.

 Primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, transmite un mesaj de felicitare tuturor cadrelor militare active sau în rezervă şi doreşte să evoce semnificaţia momentului:

„În numele Primăriei şi al Consiliului Local al Municipiului Sebeş, alăturându-ne astfel întregii comunităţi, doresc să îmi exprim preţuirea pentru instituţia Armatei Române şi pentru toţi cei care o reprezintă cu onoare, precum şi recunoştinţa pentru aceşti bravi eroi căzuţi la datorie. Vom păstra pentru totdeauna în memorie exemplul lor  de dăruire.”

Facebook 

Municipalitatea din Sebeş a organizat astăzi, 25 octombrie 2017, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.