sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Mister Boboc la Liceul cu Program Sportiv Sebeş – Sergiu Hereciuc, îşi doreşte să devină cel mai bun fotbalist

Mister Boboc la Liceul cu Program Sportiv Sebeş – Sergiu Hereciuc, îşi doreşte să devină cel mai bun fotbalist

Publicat în 10.12.2012 la ora 15:56

Mister Boboc, la Liceul cu Program Sportiv Sebeş, Sergiu Mihai Hereciuc s-a  născut pe data de 26 septembrie 1997 în comuna Cacica, judeţul Suceava. Este  elev în clasa a IX-a A la Liceul cu Program Sportiv Sebeş.Spune despre el că este o persoană deschisă, căreia îi place să glumească şi să râdă. Îşi face prieteni destul de repede şi nu suportă oamenii „cu fiţe”. Sergiu se descrie în trei cuvinte “ ambiţios, curajos şi amuzant”. Îi plac foarte mult călătoriile şi experienţele noi din care poate învăţa ceva, motiv pentru care a şi decis să părăsească meleagurile natale ale Bucovinei şi să caute noi aventuri în Ardeal. Este pasionat de fotbal şi de aceea o bună parte din timpul lui liber şi-l petrece pe terenul de fotbal. “Visez să ajung unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei mele. Idolii mei sunt Marius Lăcătuş şi Lionel Messi. Visul meu cel mai mare este să însciu cât mai multe goluri din postul de atacant al echipei FC Barcelona”, ne-a declarat Sergiu. Ascultă cu plăcere orice gen de muzică, în special dance şi hip-hop, este pasionat de filme, dar spune că nu neglijează nici ieşirile cu prietenii.

 Sergiu a participat la Balul Bobocilor organizat de Liceul cu Program Sportiv Sebeş deoarece l-a considerat atât o provocare în adevăratul sens al cuvântului, pentru a-şi cunoaşte limitele şi a le depăşi,  cât şi o experienţă unică, memorabilă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.