sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Minor de 13 ani rătăcit în pădurea de lângă pârtia A1 a Domeniului Schiabil Șureanu, recuperat de jandarmii montani

Minor de 13 ani rătăcit în pădurea de lângă pârtia A1 a Domeniului Schiabil Șureanu, recuperat de jandarmii montani

Publicat în 09.01.2018 la ora 17:58

Astăzi, 9 ianuarie 2018, în jurul orei 14.30, Jandarmeria Alba a fost informată printr-un apel la 112 despre faptul că pe pârtia A1 a Domeniului Schiabil Şureanu, un minor, B. T., în vârstă de 13 ani, s-a rătăcit în pădurea din imediata apropiere a pârtiei din cauza vizibilităţii reduse, produsă de ceaţa densă.

Pentru a-i veni în ajutor s-au format două echipe mixte alcătuite din jandarmi montani şi salvamontişti. Aceștia au luat legătura cu apelantul care le-a pus la dispoziţie coordonatele GPS ale minorului, și au pornit în căutarea lui.

”La ora 14.50, băiatul a fost găsit în pădurea din apropierea pârtiei şi a fost transportat la bază, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, el având o zgârietură la urechea stângă şi fiind în afara oricărui alt pericol. Reamintim cetăţenilor că aceştia pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmi, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112”, precizează reprezentantul IJJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Minor de 13 ani rătăcit în pădurea de lângă pârtia A1 a Domeniului Schiabil Șureanu, recuperat de jandarmii montani
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.