sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Mihaela Ștefan și Andrei Pascu aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Liceului Tehnologic Sebeș

Mihaela Ștefan și Andrei Pascu aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Liceului Tehnologic Sebeș

Publicat în 08.11.2016 la ora 11:53
   

miss-mister-boboc-liceul-tehnologic-sebes-2016Liceul Tehnologic Sebeș a organizat, la finele săptămânii trecute, o nouă ediţie a Balului Bobocilor, eveniment găzduit, ca în fiecare an, de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Acesta a avut ca temă „Black & White”, ca simbol al tandemului perfect, al armoniei, balul a reunit pe scenă 16 concurenţi care au trecut prin mai multe probe de „foc”: prezentare, dicţie, cultură generală, declaraţie de dragoste și talent.

A devenit deja o tradiţie ca, alături de bobocii liceului, să fie prezenţi și membrii ansamblului de dansuri populare din Şpring „Fântânița de piatră”, precum și copiii Clubului Fantasy Dance, îndrumați de prof. Ema Șalapi.

Spectacolul a fost pus în scenă de o echipă coordonată de consilierul educativ, prof. Suciu Mihaela, fiind formată din diriginţii claselor terminale, prof. Simona Schiau, prof. Liana Creștin, prof. Ovidiu Peppel și prof. Dumitru Budoiu, iar totul a fost posibil mulţumită sprijinului acordat de conducerea Liceului Tehnologic Sebeș, respectiv doamna director Adina Stanciu, precum și directorii adjuncți Vasile Petru și Cristina Câmpean.

La final Miss Boboc a fost desemnată Mihaela Stefan P1 A, iar Mister Boboc Andrei Pascu 9B.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.