sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Miercuri, 6 decembrie 2017, „Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge la Liceul Tehnologic din Sebeș

Miercuri, 6 decembrie 2017, „Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge la Liceul Tehnologic din Sebeș

Publicat în 04.12.2017 la ora 22:05

Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu ora 11.45, caravana literară va ajunge la Liceul Tehnologic din Sebeș. Programul va cuprinde lansarea cărții „Tu ce ai făcut astăzi?” de Ovidiu Scridon și un minirecital de muzică folk susţinut de autor.

Alături de Ovidiu Scridon și cartea lui vor mai fi prezenți la evenimente scriitorii Cornel Nistea, Lucian Dragoș Bogdan, Petre Paul și Felicia Colda. Parteneri în eveniment sunt Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Asociația GISAS Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud, Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud.

„Caravana literară a scriitorilor în școală” este un proiect inițiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România-Filiala Alba-Hunedoara și cu Inspectoratul Școlar Județean Alba. Proiectul are ca scop familiarizarea elevilor cu serviciile de bibliotecă, cultivarea gustului pentru lectură și transformarea bibliotecii într-un centru multicultural care să satisfacă cerințele exprimate de mebrii comunități pe care o deservește.

Facebook 

Miercuri, 6 decembrie 2017, „Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge la Liceul Tehnologic din Sebeș
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.