sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Mesajul primarului Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, cu prilejul începerii noului an școlar 2016-2017

Mesajul primarului Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, cu prilejul începerii noului an școlar 2016-2017

Publicat în 12.09.2016 la ora 8:00
   

dorin-nistor-deschidere-an-scolar-2016-2017-sebesStimate cadre didactice,
Stimaţi părinţi,
Dragi elevi,

Îmi revine onoarea şi plăcerea de a vă transmite mesajul meu de susţinere şi de a vă asigura că Primăria Municipiului Sebeş este partenerul dumneavoastră necondiţionat la acest nou început de drum, în universul şcolii. Sprijinirea instituţiilor de învăţământ, care au o frumoasă tradiţie în burgul sebeşan, este pentru mine o misiune de credinţă.  

Dobândirea unei baze de cunoştinţe generale solide, înţelegerea diversităţii umane şi culturale, încurajarea dezvoltării personale, sunt valori pe care noi, adulţii de astăzi, le-am dobândit graţie actului educaţional de calitate de care am beneficiat. Tocmai de aceea veţi regăsi în mine, stimaţi profesori, un susţinător şi un militant pentru aprecierea la justa valoare şi pentru redarea demnităţii profesiei de dascăl.

Îmi amintesc cu nostalgie anii de şcoală, anii în care am strâns cele mai frumoase amintiri şi prietenii, iar imaginea profesorilor care ne-au îndrumat generaţia o păstrez cu recunoştinţă.

Nu aş vrea să închei înainte de a veni cu o propunere care să vă stimuleze spiritul de competiţie: Primăria Municipiului Sebeş va premia elevii şi cadrele didactice care vor obţine rezultate meritorii la concursurile şi olimpiadele şcolare. Este un proiect la care am lucrat alături de domnul profesor Nicolae Moga şi pe care eu îl voi susţine.

Dragi elevi,

Fie că păşiţi în clasa pregătitoare, fie că sunteţi deja familiarizaţi cu şcoala, vreau să strecor un gând în ghiozdanul vostru: prin studiu, prin eforturile voastre veţi progresa în viaţă şi veţi avea parte de împliniri, răsplătind astfel munca profesorilor şi încrederea părinţilor care vă însoţesc pe acest drum.

Vă urez mult succes tuturor!

Dorin Nistor,
Primarul Municipiului Sebeş

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.