Rămâi conectat

Actualitate

Mesaje de Sfântul (SF) Petru și Pavel. Urează-le un călduros ”La mulți ani” celor apropiați | sebesinfo.ro

sebesinfo.ro

Publicat

în

MESAJE de SFANTUL PETRU si PAVEL 2021 • SMS-uri de “la mulţi ani” de Sfinţii  Apostoli Petru şi Pavel • Urări de onomastică de Sfântul Petru și Pavel | sebesinfo.ro

Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

MESAJE SF PETRU: Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

Urari de Sfantul Petru si Pavel  Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF PETRU: La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De ziua numelui tău iți doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE LA MULȚI ANI: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: La mulți ani! Sfântul Petru/Pavel sa te călăuzească mereu!

MESAJE SF PETRU: De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE SF PETRU: Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF PETRU: Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: La Mulți Ani, sa ai sănătate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

MESAJE SF PETRU: Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

MESAJE DE SFINTII PETRU ȘI PAVEL: Un ocean de sănătate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: “La mulți ani, Petrica!”

MESAJE LA MULȚI ANI: Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Un bărbat de 35 de ani din Sebeș a rămas fără permis de conducere, după ce a fost depistat conducând băut un autoturism neînmatriculat

sebesinfo.ro

Publicat

în

Duminică, 14 aprilie 2024, în jurul orei 17.20, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Sava Hentia din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional, pentru conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 48 de ani din Sebeș cercetat de polițiști, după ce a furat un telefon mobil din spațiul de depozitare al unui supermarket

sebesinfo.ro

Publicat

în

Duminică, 14 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Se pare că, la data de 14 aprilie 2024, profitând de neatenția personalului unui supermarket din Sebeș, ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un spațiu de depozitare.

Telefonul fusese găsit în parcarea supermarketului, de către un cetățean care l-a lăsat la reprezentanții magazinului și a fost depozitat în spațiul de depozitate a bunurilor, în așteptarea proprietarului care fusese anunțat cu privire la faptul că i-a fost găsit telefonul.

Telefonul a fost recuperat și restituit proprietarului.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbatul din Sebeș, asupra căruia polițiștii locali din Alba Iulia au gasit mai multe pliculețe suspecte, era sun influența substanțelor psihoactive și conducea cu permisul suspendat

sebesinfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 11 aprilie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe Calea Moților din Municipiu, unde un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia a identificat un tânăr din municipiul Sebeș, care conducea un motoscuter, fără a purta cască de protecție.

În urma testării tânărului, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, asupra tânărului au fost identificate mai multe pliculețe care au fost ridicate în vedrea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes