sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Membrii sindicatului Căprioara Sebeș acuză lichidatorul judiciar al firmei Capris de rea voință

Membrii sindicatului Căprioara Sebeș acuză lichidatorul judiciar al firmei Capris de rea voință

Publicat în 27.02.2013 la ora 23:14

Sindicatul Liber Independent „Căprioara” Sebeș, al societății comerciale falimentare Capris SA, îl acuză pe lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL-Hunedoara, de „rea voință” pentru felul în care a gestionat situația societății, precizând că în loc să ajute la redresarea firmei, așa cum a promis, a cerut cu insistență intrarea în faliment a acesteia.

Vă prezentăm mai jos scrisoarea remisă presei de către Martin Nicolae, preşedintele Sindicatului Liber Independent Căprioara Sebeș:

Subsemnatul, Martin Nicolae, preşedinte la Sindicatul Liber Independent Căprioara Sebeș, de la fosta societate comerciala Capris SA actualmente falimentara, doresc să arăt opiniei publice, senatorilor și deputaţilor de Alba, precum și autorităţilor locale și centrale, nedreptatea pe care lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba vor să o facă foştilor salariaţi ai societăţii.

Societatea Capris SA a avut încheiat un Contract colectiv de muncă pentru anul 2012 – 2013 înregistrat la ITM Alba sub numărul 2150/01.10.2012, după pronunţarea falimentului în data de 09.10.2012 lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba au cerut în instanță anularea acestui contract pentru a nu mai primi salariile compensatorii.

Facem menţiunea că lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara a fost acceptat de conducerea societăţii, inclusiv de patronul german, lichidatorul și-a luat angajamentul că va întocmi planul de reorganizare astfel încât să ne ajute la redresarea societăţii.

După confirmarea de către Tribunalul Alba ca lichidator judiciar, Expert Insolvență SPRL – Hunedoara, nu și-a mai ţinut promisiunea, nu a mai întocmit un plan de reorganizare viabil și nici nu 1-a susţinut pe cel întocmit de societatea noastră. Lichidatorul judiciar a cerut cu stăruinţă, încă din anul 2008, intrarea în faliment, acest lucru se poate vedea la dosarul cauzei de la Tribunalul Alba nr. 4103/107/2007, dosar care spune multe despre reaua voinţă a lichidatorului judiciar.

Eu, în numele salariaţilor pe care îi reprezint, cred în obiectivitatea justiţiei și sperăm că ne va face dreptate astfel încât toți cei 148 de foşti salariaţi ai societăţii Capris SA să beneficieze de prevederile Contractului Colectiv de muncă iar lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba să nu poată obţine anularea acestuia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.