sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Matei Mircea, președinte Centrul Independent Protecția Mediului Sebeș: „Primarul Dorin Nistor a cheltuit nejustificat suma de 19.000 de euro pentru organizarea referendumului”

Matei Mircea, președinte Centrul Independent Protecția Mediului Sebeș: „Primarul Dorin Nistor a cheltuit nejustificat suma de 19.000 de euro pentru organizarea referendumului”

Publicat în 04.06.2018 la ora 21:09

Am fost profund deranjat de faptul că, la sedința Consiliului Local Sebeș, din data de 31 mai 2018, consilierii lui Pilat nu au dorit să schimbe ordinea cronologică a proiectelor. Nu a trecut mult timp și m-am bucurat că de fapt au hotarât așa.

Domnul Dorin Nistor cu ocazia dezbaterii punctului 25 de pe ordine de zi și în lumina unui referendum esuat face apel la UNITATE, pentru rezolvarea acestei probleme. La care UNITATE faceți referire, domnule Dorin Nistor, la acea unitate în urma căreia dumneavoastră să puteți pune zabala în gura celor care s-au înrolat?

Nu mi-a trebuit mult sa observ acest fenomen, ați reușit să puneți zabală în gura tuturor celor care sunt în “UNITATEA” dorită de catre dumneavoastră, chiar dacă ei sunt, profesori, ingineri, juriști, funcționari publici, secretar primarie, sau chiar avocați.

La o astfel de UNITATE eu nu ma inrolez, domnule Nistor, eu nu am să port în gura zăbala nimanui.

Aștept să îmi comunicați data la care ne putem întâlni pentru a discuta în conformitate cu prevederile legii, achizitionarea acestei stații de monitorizare a calității aerului, în interesul stării de sănătate a cetățenilor din municipiul Sebeș, cât și despre cheltuirea nejustificată a sumei de aproximativ 19.000 de euro din bani noștri publici, pentru organizarea referendumului inițiat de către dumneavoastră.

Matei Mircea,
Presedinte Centrul Independent Protectia Mediului Sebes

Facebook 

Matei Mircea, președinte Centrul Independent Protecția Mediului Sebeș: „Primarul Dorin Nistor a cheltuit nejustificat suma de 19.000 de euro pentru organizarea referendumului”
4.8 (96%) 5 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la Matei Mircea, președinte Centrul Independent Protecția Mediului Sebeș: „Primarul Dorin Nistor a cheltuit nejustificat suma de 19.000 de euro pentru organizarea referendumului”

  1. zoro Răspunde

    04.06.2018 la 22:19

    Am observat ca ati facut campanie de vati rupt papucii domnule,numai gura e de matale si de alti mari consilieri care habar nu au cu ce se mananca functia de consilier !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.