sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Maşină de intervenţie rapidă destinată Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Sebeş

Maşină de intervenţie rapidă destinată Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Sebeş

Publicat în 20.11.2015 la ora 14:00

masina interventie rapida sebesOrganizaţia ”HUMANITARE HILFE OVERATH e.V.”, din localitatea  Overath – Germania,  a donat municipiului Sebeş, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, un autoturism de teren marca NISSAN T30 echipat şi dotat pentru intervenţii rapide în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Ceremonia de predare-primire a autoturismului destinat situaţiilor de urgenţă a avut loc la sediul Primăriei municipiului Sebeş, în prezența reprezentanţilor administraţiei publice locale – a primarului Alexandru Dăncilă şi a viceprimarului Adrian Bogdan. Potrivit primarului Alexandru Dăncilă, prietenii din Germania au ajutat de mai multe ori localitatea. Spre exemplu, spitalul din Sebeş a beneficiat de sprijinul Organizaţiei ”HUMANITARE HILFE OVERATH e.V.”, dar şi alte instituţii din municipiu. „La începutul lunii decembrie a acestui an vom primi o maşină de pompieri modernă, bine dotată, pe care administraţia locală o achiziţionează pentru a deservi municipiul şi localităţile aparţinătoare”, ne-a declarat primarul Alexandru Dăncilă.

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.