sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Marți, 29 noiembrie 2016: Balul Bobocilor „Red Carpet” organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv din Sebeș

Marți, 29 noiembrie 2016: Balul Bobocilor „Red Carpet” organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv din Sebeș

Publicat în 24.11.2016 la ora 11:09
   

balul-bobocilor-liceul-sportiv-sebes-2016Balul Bobocilor 2016 organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv din Sebeș se va desfășura marți, 29 noiembrie 2016.

Pentru titlurile de Miss și Mister se vor lupta în acest an, individual, un număr de 11 tineri, proaspăt intrați pe băncile liceului. Locația aleasă de organizatori este Centrul Cultural „Lucian Blaga”, iar balul va avea loc cu începere de la ora 17.00.

Tema evenimentului este „Red Carpet”, iar bobocii nu vor forma perechi de data aceasta. Fiecare concurent își va alege câte o vedetă pe care trebuie să o pună cât mai bine în valoare pentru a câștiga.

Atmosfera va fi întreținută de către prezentatorii Paștiu Roxana și Găldean Vlad. Probele la care vor fi supuși bobocii sunt cele obișnuite. Astfel, nu vor lipsi probele de prezentare, cultură generală, aptitudini, dans, dar și o probă surpriză.

Concurentele sunt Ciulea Antonia, Bologa Anca, Monescu Roberta, Călin Georgia, Plitan Diana, iar concurenții Anghel Robert, Popa Cristian, Moisiu Raul, Căian Petrica, Avram Robert, Achim Antonio.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.