sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Marți, 24 iulie 2018: Ședintă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Marți, 24 iulie 2018: Ședintă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Publicat în 20.07.2018 la ora 21:33

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat în ședință ordinară pentru ziua de marți, 24 iunie 2018, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018 cu suma de 7506,00 mii lei și modificarea Programului de investiții publice pe obiective de investiții , pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019-2021.

Proiect: iniţiator  primar

 1. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a imobilului ,,Punct Termic Dorin Pavel 55” , nr .inventar 10950 . în vederea demolării acestuia.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare nr.59074/05.07.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții ,,Sistematizare parțială a cartierelor .Valea Frumoasei , Aleea Parc și Aleea Lac , prin amenajarea de parcări în zonele ocupate de garaje , Municipiul Sebeș “-faza SF.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind transferul dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 77225,nr.topo 3273/63, din folosinţa d-nei Deac Ioana-Cristina în folosinţa d-nei Flueraș Emanuela-Mioara.

Proiect: iniţiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeș , jud. Alba , ca urmare a transformării funcției de consilier , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Relații Publice , Comunicare și Informatică și a funcției de inspector , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Achiziții Publice , la expirarea perioadei de stagiu.

Proiect :inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcțiilor proprietate personală.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ,,Puncte de aprindere iluminat public , Municipiul Sebeș “ –proiect nr.501/2017 .

Proiect: inițiator Primar.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Centrului Cultural,, Lucian Blaga “ Sebeș.

Proiect: inițiator Primar.

 1. Proiect de hotărâre privind încuviințarea cererii de transmitere din domeniul public al Județului Alba , în domeniul public al Municipiului Sebeș , a imobilului înscris în CF nr.74397 Săsciori . nr.cadastral 74397(teren) și nr.cadastral 74397 –C1 (clădire).

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art 3 din HCL nr 35/2018 în sensul îndreptării erorii materiale prin înlocuirea sintagmei ,,Consiliul Local al Municipiului Sebeș ,, cu sintagma ,, Municipiul Sebeș.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 276/2017 privind gratuitatea la transportul local de persoane cu mijloace de transport in comun pe toate liniile de pe raza administrativ teritoriala a Municipiului Sebes.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de valabilitate a antecontractelor de vânzare-cumpărare locuințe ANL cu nr.32447/24.04.2018 , 32451/24.04.2018 și 32453/24.04.2018.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării ajutorului pentru plata chiriei persoanelor singure /familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială , cu domiciliul pe raza Municipiului Sebeș.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de transmitere din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor , în domeniul public al Municipiului Sebeș și în proprietatea Municipiului Sebeș , a sectorului de drum , precum și declasarea sectorului de drum național DN7(km 329+000 – km 331+400) din categoria funcțională a drumurilor de interes național și încadrarea în categoria drumurilor de interes local și încetarea valabilității H.C.L nr.303/2016.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind constituirea ca parte civilă a UAT Municipiul Sebeș în dos. 375/P/2018   aflat în faza  de cercetare  penala la IPJ Alba – Serviciul  de Investigare a Criminalității Economice Alba.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a manifestărilor ,,Zilele Sebeșului “ – Sebeș 16 – 19 august 2018.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind amenajarea locurilor de așteptare a clienților pentru transportul în regim taxi în Municipiul Sebeș , situate la intersecția străzilor Mărășești , Gării și Vânători.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții,, Modernizare drumuri de exploatație agricolă ,,-proiect nr.301/2017.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții ,, Modernizare Cartier Mircea cel Mare , Municipiul Sebeș ,,-proiect nr.24/2017.

Proiect: inițiator Primar.

 1. Proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a mijlocului fix ,,Teren V. Frumoasei Hidroconstrucția ,, nr. inventar 80769.09

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației nr.U03/2018 faza analiza situației existente și propunerile pentru ,,REACTUALIZARE PUG , REGULAMENT LOCAL DE URBANISM ȘI STRATEGIA DE DEZVOLTARE SPAȚIALĂ A MUNICIPIULUI SEBEȘ ,,Beneficiar :Municipiul Sebeș.

Proiect: inițiator Primar

 1. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotei părți din cuantumul chiriei , ce poate fi reținută de către titularul dreptului de administrare a bunurilor proprietate publică.

Proiect: inițiator Primar

Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la Marți, 24 iulie 2018: Ședintă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

 1. Anonim Răspunde

  21.07.2018 la 21:22

  Domnul Primar spunea in campanie de niste semafoare pentru trecerile de pietoni de pe centru. Si mai spunea ca sunt si comandate.
  Bine ar fi daca ar ridica si problema asta. De comandat nu crex ca au fost comandate, dar tarziu nu e nici acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.