sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Marți, 2 aprilie 2019: Ziua Internațională a Cărții pentru Copii va fi sărbătorită la Biblioteca Sebeș

Marți, 2 aprilie 2019: Ziua Internațională a Cărții pentru Copii va fi sărbătorită la Biblioteca Sebeș

Publicat în 30.03.2019 la ora 16:56

Începând cu anul 1967, în fiecare an, în data de 2 aprilie, data nașterii marelui scriitor danez pentru copii, Hans Christian Andersen, se sărbătorește în întreaga lume Ziua Internațională a Cărții pentru Copii.

Cu acest prilej, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș-Biblioteca Municipală organizează o serie de activități cultural-educative, menite să transmită copiilor plăcerea lecturii.

Astfel, marți, 2 aprilie 2019, începând cu ora 10:00, la sediul bibliotecii va putea fi vizitată Expoziția de carte pentru copii „Hans Christian Andersen-magicianul basmelor” și  vor avea loc activități de prezentare a vieții scriitorului și de lecturare a poveștilor acestuia,  precum și o amplă  prezentare a noutăţilor editoriale pentru copii din bibliotecă.

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Sebeș, vor fi invitații noștri la Atelierul de lectură și creație dedicat acestei zile, unde vor cunoaște o serie de cărți ilustrate pentru copii, dăruite bibliotecii noastre de Agenția pentru Educație Timpurie, Asociația OvidiuRo prin programul „Fiecare copil merită o poveste“.

 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.