sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Marți, 12 martie 2019: Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită la Sebeș printr-o Gală a doamnelor de succes

Marți, 12 martie 2019: Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită la Sebeș printr-o Gală a doamnelor de succes

Publicat în 04.03.2019 la ora 19:52

Ziua Internaţională a Femeii va fi sărbătorită, la Sebeş, printr-o gală dedicată doamnelor, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, marți, 12 martie 2019, începând cu ora 18:00.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie şi îşi propune să sărbătorească doamnele Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, sănătate, antreprenoriat, voluntariat și nu numai, femei care sunt recunoscute de întreaga comunitate ca modele de viață.

Gala va fi moderată de Andreea Marin, ambasadoare a carității, ambasador UNICEF și o susținătoare recunoscută a campaniilor naționale dedicate femeilor. Seara se va încheia cu un recital special oferit de Direcția 5.

În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” va putea fi admirată o colecție unică de „bijuterii de poveste” realizate cu o măiestrie unică de doamna Victoria Geutskens.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Prețul biletului este de 10 lei. Accesul doamnelor și domnișoarelor este gratuit și se realizează pe bază de invitație, care poate fi procurată de la Centrul Cultural “Lucian Blaga”.

Vă invităm, cu drag, dragi doamne şi domnişoare, pentru a sărbători împreună feminitatea, într-un spectacol pe care vi-l oferim în dar!

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.