sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Markus Schafer: „Concernul Daimler intenționează să dezvolte și alte proiecte la Sebeș”

Markus Schafer: „Concernul Daimler intenționează să dezvolte și alte proiecte la Sebeș”

Publicat în 04.04.2016 la ora 20:11

markus-schafer-lansare-G9-2016Daimler AG „se angajează” la dezvoltarea altor proiecte la Sebeș, a spus, astăzi,  Markus Schafer, membru al Consiliului de administrație al diviziei Mercedes Benz Cars, responsabil pentru producție și Supply Chain Management. Markus Schafer nu a precizat, însă, ce fel de proiecte va dezvolta grupul german.

„Vă pot spune în acest moment că în această locație intenționăm să dezvoltăm și alte proiecte ce țin de powertrain în viitor. Suntem la începutul activității noastre, avem multe elemente potențiale de dezvoltat. Deocamdată ce îmi doresc eu este să extindem cât se poate de mult această uzină, să vedem acest proiect dus mai departe. Avem o istorie lungă cu această zonă, avem o colaborare de 15 ani și munca alături de oamenii de aici ne-a convins că e o decizie bună să investim”, a spus Markus Schafer.

Subsidiara concernului german Daimler din România, Star Assembly Sebeș, a lansat oficial, luni, producția cutiei de viteze automată cu nouă trepte 9G-Tronic și și-a extins, astfel, capacitățile în activitățile de producție a cutiilor de viteze de ultimă generație destinate automobilelor Mercedes-Benz.Evenimentul a avut loc la doi ani de când a fost așezată piatra de temelie pentru începerea lucrărilor de construcție a unității Star Assembly.

La ceremonia oficială de inaugurare  au participat, pe lângă reprezentanții Daimler și Mercedes Benz, Costin Borc, viceprim-ministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, autorități locale precum și numeroși oaspeți din mediul economic și politic.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.