sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Marius Slevaș, preot Petrești: „Toti artiștii care participă la Albafest să contribuie cu 10% la acțiunea de ajutorare a fraților noștri greu încercati de ape”

Marius Slevaș, preot Petrești: „Toti artiștii care participă la Albafest să contribuie cu 10% la acțiunea de ajutorare a fraților noștri greu încercati de ape”

Publicat în 07.06.2019 la ora 14:31

Preotul Marius Slevaș din Petrești a făcut o propunere inedită pe o rețea de socializare, lansând un apel către artiștii prezenți la Albafest. Preotul ce cere acestora să contribuie cu 10% din încasări pentru ajutorarea sinistraților de pe Valea Sebeșului, care au avut de suferit ca urmare a inundațiilor.

”Apel! Aud ca se pregătește cu mare agitație “Albafest 2019”. Minunat act de cultură, la care o să particip cu o singura condiție:

Toti artistii participanti sa contribuie cu 10% la actiunea de ajutorare a fratilor nostri greu incercati de apele ce le-au luat bruma de agoniseala.

Tinand cont ca sunt platiti din bugetul orasului, cred ca ar fi un gest nobil sa intorci comunitatii o parte din darul pe care il primesti. Restul de 90% e onorariul pe care il merita fiecare pentru munca sa.

Le oferim un exemplu: #solidaritatedupaapeinvolburate”, este mesajul preotului postat pe reteaua de spocializare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.