sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Marin Petrușe, primar Pianu: „De 51 de ani nu s-a întâmplat așa ceva”

Marin Petrușe, primar Pianu: „De 51 de ani nu s-a întâmplat așa ceva”

Publicat în 01.06.2019 la ora 21:54

Ploaia torențială de astăzi a produs un adevărat dezastru în comuna Pianu. Edilul localității, născut și crescut acolo, a declarat că niciodată comunitatea din Pianu nu s-a confruntat cu o situație de o gravitate la fel de mare cu cea înregistrată astăzi.

„Sunt născut și crescut în comuna Pianu și de 51 de ani nu s-a întâmplat așa ceva. Din ceea ce spun cei în vârstă niciodată n-a fost asemenea viitură asupra acestei comunități. Din fericire, se pare că până la ora actuală nu sunt constate victime umane, pagubele urmează să le evaluăm în această noapte. Sperăm să îi putem ajuta pe cetățeni și sperăm să putem reveni la o viață normală”, a declarat primarul comunei Pianu, Petruse Marin Ioan.

Județul Alba se află sub atenționate de COD PORTOCALIU de precipitații abundente în partea de Sud a județului Alba emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Fenomene vizate: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Se vor înregistra cantități de apă abundente ce local vor depăși 30-35l/mp.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.