sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Mandat de arestere preventivă emis pe numele tânărului de 23 de ani care a furat mai multe bunuri dintr-un apartament din Sebeș

Mandat de arestere preventivă emis pe numele tânărului de 23 de ani care a furat mai multe bunuri dintr-un apartament din Sebeș

Publicat în 18.08.2015 la ora 11:57

catuseIeri, 17 august 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au prezentat pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Parchetul l-a prezentat pe tânăr instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Informaţii de background:

La data de 16.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat şi reţinut pe B.F.A., de 23 de ani, din Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în perioada 06-15.08.2015, pe timp de noapte, a escaladat peretele unui apartament din Sebeş al cărui proprietari erau plecaţi de acasă şi, prin efracţie, a pătruns în interior, de unde a sustras produse electronice şi o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la valoarea de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu.

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale, precum şi pentru identificarea eventualilor săi complici şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Mandat de arestere preventivă emis pe numele tânărului de 23 de ani care a furat mai multe bunuri dintr-un apartament din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.