sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Mâine, 31 mai 2020 este termenul limită pentru înscrierea la „Tombola copilăriei”, organizată de Primăria Sebeș cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

Mâine, 31 mai 2020 este termenul limită pentru înscrierea la „Tombola copilăriei”, organizată de Primăria Sebeș cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

Publicat în 30.05.2020 la ora 15:18

Aproape 1000 de copii s-au înscris, până în dimineața zilei de sâmbătă, la tombola copilăriei, cu premii atractive, pregătite de Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, susținuți prin sponsorizări generoase, oferite de companii private din Sebeș.

Nu mai puțin de 35 de biciclete, 3 perechi de role, 10 mingi, 100 de rucsaci și măști colorate, vor fi oferite copiilor care ne-au trimis desene, mesaje, cântece și poezii, pentru a marca on-line ziua de 1 Iunie, la Sebeș.

Rămânem la dispoziția copiilor care doresc să se înscrie la adresa de e-mail: 1iunie2020@primariasebes.ro și la numărul de telefon: 0372-930929.

Termenul limită este duminică, 31 mai 2020, ora 24.00! Astfel, vom putea pregăti tombola care va fi transmisă în direct, luni, 1 iunie 2020, începând cu ora 11.00, pe conturile de socializare: Dorin Nistor-Primar, Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș. Premiile vor fi înmânate câștigătorilor prin grija organizatorilor.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.