sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Mai multe nereguli constatate și sancționate de polițiști în urma unui control la o patiserie din Sebeș

Mai multe nereguli constatate și sancționate de polițiști în urma unui control la o patiserie din Sebeș

Publicat în 12.04.2014 la ora 13:00

control-patiseriePoliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş împreună cu cei de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş și sprijiniți de inspectori din cadrul D.S.V.S.A. Alba, au identificat în incinta punctului de lucru aparţinând unei persoane fizice autorizate (P.F.A.), mai multe produse de patiserie şi 540 ouă pentru care reprezentantul legal nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Potrivit IPJ Alba, “la punctul de lucru respectiv s-a stabilit că s-au efectuat acte de comerţ fără a se elibera bonuri fiscale.  Totodată reprezentanţii D.S.V.S.A. Alba au constatat că punctul de lucru funcţionează în spaţii neaprobate sanitar-veterinar şi neigienizate.

Reprezentantul punctului de lucru a fost sancţionată contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990-republicat, cu amendă în cuantum de 6.000 lei, iar lucrătorii din cadrul D.S.V.S.A. Alba l-au sancţionat contravenţional în baza HG 984/2005 pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, cu amendă în cuantum de 600 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.