sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Luni, 8 aprilie 2019: Ziua Internațională a Romilor va fi marcată la Sebeș, printr-un spectacol susținut de elevi ai Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu”

Luni, 8 aprilie 2019: Ziua Internațională a Romilor va fi marcată la Sebeș, printr-un spectacol susținut de elevi ai Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu”

Publicat în 06.04.2019 la ora 16:07

Ziua Internațională a Romilor va fi marcată luni, 8 aprilie 2019, printr-un eveniment realizat de Centrul Cultural Lucian Blaga în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș.

Începând cu ora 12.00, pe platoul din fața casei de cultură, vor putea fi vizionate expoziții de fotografii având ca temă meseriile tradiționale, romii celebri, tradiții de ieri și de azi. Elevii Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” au pregătit dansuri, cântece și muzică instrumentală tradițională, un recital de poezie și o piesă de teatru bilingvă.

Evenimentul este susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș. Mulțumim voluntarilor de la Asociația Diakoniewerk pentru implicare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.