sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Loc special amenajat pentru picnic în municipiul Sebeș

Loc special amenajat pentru picnic în municipiul Sebeș

Publicat în 29.05.2013 la ora 21:35

Consiliul local al municipiului Sebeş este convocat mâine, de la ora 14.00 în şedinţă ordinară. Un proiect important de pe ordinea de zi prevede stabilirea zonelor special amenajate pentru activităţile de picnic pe raza Municipiului Sebeş.

loc-picnic-sebesStabilirea zonelor are ca scop prevenirea, reducerea şi eliminarea impactului negativ asupra mediului, asupra stării de sănătate a populaţiei generat de practicarea inadecvată  a activităţilor de picnic. Acest proiect vine la cererea locuitorilor Răhăului de a amenaja o zonă pentru desfăşurarea activităţilor de picnic.

Aceste servicii de administrare a domeniului public şi privat sunt destinate satisfacerii unor nevoi ale comunităţilor locale şi contribuie la ridicarea gradului de civilizaţie şi confort al acestora. În acest sens se doreşte amenajarea si întreţinerea zonelor verzi, a parcurilor şi grădinilor publice, a terenurilor de sport, a locurilor de agrement şi a terenurilor de joacă pentru copii.

Propunerea de amenajare a unei zone speciale pentru activităţile de picnic este localitatea Răhău, în zona “La Stadion”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.