sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primăria Sebeș: „Un om care nu folosește banii și portavocea în campania electorală”

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primăria Sebeș: „Un om care nu folosește banii și portavocea în campania electorală”

Publicat în 24.05.2016 la ora 21:47

Dragosin-Dirzu-Dragnea-Sebes-mai-2016Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, astăzi, după o întâlnire cu membrii PSD Alba, la Primăria Sebeș, că Romică Dragosin, candidatul din acest municipiu, nu folosește banii în campania electorală, așa cum a înțeles că ”folosesc cei de la PNL”.

Dragnea a apreciat că Dragosin este genul de candidat care vorbește cu fiecare om în parte pentru a-i afla nemulțumirea și nu agresează cu o portavoce.

”Este un om care nu promovează scandalul, care nu promovează agresivitatea în campania electorală și în relația cu oamenii. E un om care își vede de treaba lui și merge din casă în casă și vorbește cu oamenii. Un om care nu folosește banii în campania electorală, cum am înțeles că folosesc cei de la PNL, un candidat care nu își permite să folosească portavoce ca să agreseze oamenii sau să-i sperie și a înțeles că trebuie să discute cu fiecare om în parte și să afle care sunt problemele cetățenilor”, a spus Dragnea.

Președintele PSD a declarat că are încredere că Dragosin va câștiga acest scrutin electoral și a precizat că social-democrații nu trebuie ”să-l vopsească, ci să-l prezinte așa cum este”.

”Îmi exprim satisfacția că organizația PSD din Sebeș a găsit un candidat care poate deveni un primar pentru Sebeș, foarte bun. Un om serios, un inginer, foarte riguros, foarte organizat, care nu vinde iluzii, care nu vinde gogoși, care nu promite lucruri, care nu se pot îndeplini. Un om care a înțeles de ce are nevoie Sebeșul în continuare. Un om care a înțeles că Sebeșul trebuie să intre începând cu aceste alegeri într-o nouă etapă de dezvoltare. E un oraș cu potențial mare. A înțeles care sunt motivele de nemulțumire pentru oameni”, a spus Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, însoțit de fostul ministru al Apărării Mircea Dușa, au fost prezenți, marți, în Sebeș și Cugir unde au avut întâlniri electorale.

Facebook 

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primăria Sebeș: „Un om care nu folosește banii și portavocea în campania electorală”
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.