sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » La sfârșitul săptămânii trecute, IPJ Alba a organizat o acțiune cu efective mărite în municipiul Sebeş şi pe raza localităţilor rurale arondate

La sfârșitul săptămânii trecute, IPJ Alba a organizat o acțiune cu efective mărite în municipiul Sebeş şi pe raza localităţilor rurale arondate

Publicat în 10.09.2018 la ora 12:19

În urma acțiunii au fost verificate 10 societăţi comerciale, 17 obiective asigurate cu pază şi 90 de autovehicule şi au fost legitimate 125 de persoane. De asemenea au fost aplicate amenzi în valoare de 30.400 lei, au fost identificate 3 persoane bănuite de furturi şi identificată o minoră semnalată ca dispărută de la domiciliu.  

În zile de  7 şi 8 septembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei de Poliţie Rurală 7 Sebeş.

La acţiune au participat 33 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale care au fost sprijiniţi de jandarmi.

Cu această ocazie au fost controlate 90 de autovehicule, 10 societăți comerciale, 17 obiective asigurate cu pază şi au fost legitimate 125 de persoane.

De asemenea, poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, au depistat un şofer ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice şi o minoră semnalată ca dispărută de la domiciliu.

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 88 de sancţiuni,  în valoare totală de 30.400 lei, din care 72 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au reținut două permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.