sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » La Sebeş, Spitalul Municipal nu are fonduri pentru a amenaja locuinţe de serviciu pentru medicii specialişti

La Sebeş, Spitalul Municipal nu are fonduri pentru a amenaja locuinţe de serviciu pentru medicii specialişti

Publicat în 28.08.2013 la ora 13:19

primaria-sebes-sedinta-de-consiliu-localConsilierii locali din Sebeş se întâlnesc mâine de la ora 14.00 pentru a dezbate 21 de proiecte de hotărâre printre care se află şi retragerea dreptului de administrare a Spitalului Municipal Sebeş asupra unui imobil cu destinaţia de spaţiu comercial situat în cartierul Lucian Blaga, strada Călăraşi, nr.14 A. Motivul pentru care Spitalul din Sebeş renunţă la administrarea imobilului este din cauza că nu deţine fonduri suficiente pentru reabilitarea clădirii, în scopul amenajării ca locuinţă de serviciu pentru medicii specialişti.

Managerul Spitalului Municipal din Sebeş, Emil Luca a făcut o adresă în data de 11 iunie, 2013 prin care susţine că nu-şi menţine intenţia de a reabilita clădirea predată în administrarea spitalului în mai, 2011, cu scopul amenajării ca locuinţă de serviciu pentru medicii specialişti din cauza că nu dispune de fondurile necesare.

Conform raportului de specialitate al proiectului, starea tehnică a clădirii prezintă un anumit grad de degradare, fisuri ai pereţilor, infiltraţii de apă, infiltraţii de apă la nivelul pardoselii şi pereţilor, produse după ce s-a deteriorat învelitoarea de ţiglă şi din cauza fundaţiei de beton ce nu este continuată sub toată clădirea. Preluarea imobilului de către Primărie se va face pe bază de proces verbal de predare-primire.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

La Sebeş, Spitalul Municipal nu are fonduri pentru a amenaja locuinţe de serviciu pentru medicii specialişti
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.