sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » La Sebeș băncile de beton sunt sparte cu ciocanul pentru a recupera fierul vechi din ele

La Sebeș băncile de beton sunt sparte cu ciocanul pentru a recupera fierul vechi din ele

Publicat în 10.05.2013 la ora 13:45

În timp ce despre Sebeș se vorbește în ultima perioadă în termeni superlativi, de genul “orașul fără șomeri”, municipiul cu cele mai mari investiții, iată că expresia sărăciei unora dintre locuitorii acestui pol economic se dezvăluie prin cele mai sugestive forme.

tanra-sebes-furt-magazinIeri, în jurul orelor 18,30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au prins în flagrant pe S.S., de 22 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce spărgea cu ajutorul unui ciocan, două bănci din beton,  aflate într-un parc de pe strada Gheorghe Bariţiu din Sebeş, cu scopul de a sustrage armătura din fier.

Potrivit IPJ Alba, “prin fapta sa tânărul a cauzat un prejudiciu de cca. 800 de lei.

Faţă de S.S. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat.

În același timp, poliţiştii Poliţiei Municipiului Sebeş au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi care furnizează servicii de internet, cu privire la faptul că de pe un stâlp situat pe strada Doinei din municipiul Sebeş, a fost sustras cablul de internet.”

În urma cercetărilor  efectuate cu operativitate de către poliţiştii de investigaţii criminale, la scut timp de la sesizarea faptei s-a reuşit identificarea principalilor  suspecţi de comiterea furtului, C.A.A., de 19 ani şi un minor de 15 ani, ambii din municipiul Sebeş, care au sustras  cei 44 de metri de cablu. Aceştia au fost depistaţi  de poliţişti în timp ce transportau cablul spre domiciliul unuia dintre ei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite iar faţă de cei doi minori au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.