sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » La Sebeș a fost înființat primul partid politic cu sediu central în județul Alba

La Sebeș a fost înființat primul partid politic cu sediu central în județul Alba

Publicat în 05.04.2016 la ora 11:36

Partidul-Verde-SebesMotto-ul prin care s-a lansat singurul partid local din județul Alba este ”Suntem datori să asigurăm un viitor curat copiilor noștri!”.

Partidul ”Sebeșul Verde” este prima formațiune politică locală care vine cu o alternativă ecologică de guvernare locală şi regională, pentru dezvoltarea şi progresul comunităţii.

Partidul „SEBEŞUL VERDE” este organizat în conformitate cu prevederile Constituţiei României, Legii nr. 14/2003 republicată și a propriului statut, aprobat de Tribunalul București. Fondatorii acestei formațiuni sunt:

Nicolae Matei – președinte

Sergiu Apostu – vicepreședinte

Alina Matei – membru fondator

”Sebeșul are nevoie de o astfel de mișcare pentru promovarea şi sprijinirea iniţiativelor ecologice pentru cetăţenii din zona Sebeşului şi a judeţului Alba, apărarea drepturilor fundamentale la viaţă şi la un mediu curat, evidenţierea valorilor tradiţionale autohtone şi promovarea persoanelor tinere cu viziuni ecologiste în politică.” – a spus președintele formațiunii Nicolae Matei.

”Noi tinerii suntem mereu asaltați de oameni politici care ne mint cu platform program, menite să favorizeze doar interesele lor. Nimic concret pentru noi, cei care până la urmă suntem viitorul societății, nimic concret pentru comunitățile cărora se adresează și unde cerșesc voturile.” – a adăugat Apostu Sergiu vicepreședinte al partidului.

Conducerea Partidului Sebeșul Verde urmează să înceapă o amplă campanie de promovare a politicii de dreapta liberal ecologică. De asemenea PSV a început demersurile pentru participarea la alegerile locale din iunie 2016.

Cu respect conducerea Partidului
”SEBEȘUL VERDE”

Acest articol a fost citit de 222 ori

La Sebeș a fost înființat primul partid politic cu sediu central în județul Alba
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.