sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » La prezentarea bilanțului pe primele 6 luni ale Poliţiei Sebeş a participat și chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea

La prezentarea bilanțului pe primele 6 luni ale Poliţiei Sebeş a participat și chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea

Publicat în 16.07.2013 la ora 20:57

Chestor_Ioan_CabuleaAstăzi, începând cu ora 13.00, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a participat la şedinţa de evaluare a activităţii Poliţiei municipiului Sebeş, pe semestrul I – 2013, desfăşurată la sediul subunităţii de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, “la această activitate au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, şefii secţiilor de poliţie rurală Sebeş şi Şpring şi şefii celor 10 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de conducerea acestei poliţii municipale.

Prin prisma rezultatelor înregistrate în semestrul I – 2013,  la nivelul Poliţiei municipiului Sebeş şi a structurilor coordonate, domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi pentru întreaga activitate de prevenire şi combatere a criminalităţii.

În context, a evidenţiat rezultatele bune obţinute în domeniul combaterii delictelor silvice unde, acţionându-se în cadrul Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII”, a fost dispusă măsura confiscării cantităţii de 338 metri cubi de material lemnos (cu 210 mc mai mulţi decât în sem. I-2012).

Pe linie de poliţie rutieră deşi a crescut fermitatea în luarea măsurilor de sancţionare a persoanelor care nu înţeleg să respecte regulile de circulaţie şi prin acest comportament pun în primejdie viaţa celorlalţi participanţi la trafic, şeful inspectoratului a solicitat poliţiştilor să asigure dirijarea în vederea fluidizării traficului rutier din municipiul Sebeş.

Între aspectele puse în discuţie a fost şi necesitatea intensificării activităţilor specifice pentru prevenirea şi combaterea infractiunilor de natură economico-financiare şi în special de evaziune fiscală, precum şi a criminalităţii stradale. De asemenea s-a insistat pe realizarea măsurilor stabilite pentru reducerea victimizării, în special în rândul minorilor pe perioada vacanţei de vară.

La finalul intervenţiei, şeful inspectoratului a reamintit celor prezenţi faptul că asigurarea climatului de normalitate civică pentru cetăţeni şi pentru buna funcţionare a instituţiilor fundamentale ale statului a reprezentat permanent o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi le-a solicitat să manifeste preocupare şi interes în acest sens.”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.