sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » La început de an școlar, Școala Gimnazială Nr. 2 din Sebeș își va întâmpina elevii într-o veritabilă atmosferă de șantier

La început de an școlar, Școala Gimnazială Nr. 2 din Sebeș își va întâmpina elevii într-o veritabilă atmosferă de șantier

Publicat în 10.09.2017 la ora 17:44

La început de an școlar, Școala Generală Nr. 2 din Sebeș, cu largul concurs al administrației locale sebeșene, își așteapă elevii în mizerie și praf, adioma unei școli rurale uitată de lume. Un cititior al sebesinfo ne-a trimis următoarele rânduri, cu rugămintea de a fi publicate, pentru ca următorul mesaj să ajungă la primarul Dorin Nistor:

”Școala Gimnazială Nr. 2 din Sebeș își așteaptă elevii, în noul an scolar 2017- 2018, „cu drag”: în mizerie, praf, grămezi de nisip, mai exact într-o veritabilă atmosferă de șantier.

Pe principiul „avem di tăti”, locuitorii municipiului Sebeș au avut parte, vara asta, de nenumarate „atentii” din partea autoritatilor locale, toate pe bani frumosi, bani publici: gazon de sezon, mușcate obosite sau foarte obosite și alte mostre de amenajari urbane, asa, la vreo 300.000 de euro. În plus lefe majorate pentru primar și apropiații acestuia, să se simtă și ei motivați să administreze orașul, măcar de ochii lumii.

Deși au avut toata vara la dispozitie, cei din administrația publică locală au decis că este mai întelept să îngrașe porcul în ajun și au demarat lucrările de refacere a curții Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Sebeș cu doar câteva zile înainte să reînceapă cursurile. Asta pentru că, probabil, pe lista de priorități a Primariei Sebeș, copiii sunt undeva pe la coada listei, pentru simplul motiv ca nu au drept de vot.

Așa că, de luni, unii dintre ei privați și de manuale, elevi și profesori se vor întoarce în școala care arată ca o mocirlă, la propriu, din pacate.

 Oare de cât tupeu ar avea nevoie „fonfii și flecarii, găgăuiții si gușații” ce ne conduc, ca luni să se și infiinteze pe la festivitatile oficiale de deschidere a noului an școlar 2017 – 2018?

Cum va mai rabda pămanâtul?! Curat murdar, domnule primar!”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.