sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » La Aşezământul Social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş copii au învăţat despre situaţiile de urgenţă

La Aşezământul Social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş copii au învăţat despre situaţiile de urgenţă

Publicat în 09.08.2013 la ora 14:00

În această săptămână, copiii ocrotiţi în casa de tip familial din cadrul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au fost informaţi şi educaţi preventiv cu privire la situaţiile de urgenţă. Acţiunea cu tema „Activitate de informare preventivă” a fost organizată cu ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi a fost susţinută de maiorul Rodica Rogobete.

copii-asezamant-social-sebes-educatie-preventiva-situatii-urgentaCopiii, alături de angajaţii aşezământului social, au fost informaţi şi educaţi pentru formarea unui comportament adecvat în cazul producerii unui incendiu şi a altor situaţii de urgenţă, precum şi despre modului de apelare a numărului unic de urgenţă 112. Mijloacele şi materialele utilizate în cadrul activităţii informativ – preventive au fost filme educative, pliante, autocolante şi afişe.

Încă de la inaugurarea Aşezământului Social „Sfântul Gheorghe”, în anul 2007, a existat şi există o legătură între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi aşezământul nostru, legături concretizate prin vizita copiilor la sediile ISU Alba şi Sebeş precum şi vizita reprezentanţilor ISU la aşezământ cu diferite informări, dar şi cu cadouri pentru copiii ocrotiţi”, a precizat părintele Gheorghe Marin, coordonatorul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” Sebeş.

Facebook 

La Aşezământul Social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş copii au învăţat despre situaţiile de urgenţă
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.