sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Kronospan Sebeș și Direcția silvică Alba controlate de Consiliul Concurenței

Kronospan Sebeș și Direcția silvică Alba controlate de Consiliul Concurenței

Publicat în 11.02.2016 la ora 19:04

kronospan-sebes-vedere-aerianaFirmele Kronospan România SRL, Kronospan Sebeș SA, Alredia SRL, Lacul Codrilor SRL și direcțiile silvice din din județele Alba și Hunedoara au fost vizitate inopinat marți și miercuri de inspectorii Consiliului Concurenței.

Vizavi de cele patru companii și două direcții ce activează pe piața masei lemnoase existâ suspiciunea unor înțelegeri, susține președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu.

„Studiul pe care îl derulăm pe piața lemnului indică faptul că există disfuncționalități în acest sector, mai ales în ceea ce privește organizarea licitațiilor. În acest context, analizăm cu atenție cazurile în care au existat licitații cu puțini participanți, precum și cele la care prețul de adjudecare a fost foarte scăzut”, a declarat Chirițoiu.

Documentele ridicate cu prilejul inspecțiilor se află în analiză iar inspecțiile constituie o etapă preliminară a investigației. Controalele nu reprezintă o antepronunțare a Consiliului Concurenței în ceea ce privește existența unei încălcări a Legii concurenței.

sursa: Agerpres

Facebook 

5.0
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.