sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Kronospan a organizat o acțiune de ecologizare în zona stadionului Pielari din Sebeș

Kronospan a organizat o acțiune de ecologizare în zona stadionului Pielari din Sebeș

Publicat în 14.04.2016 la ora 17:21

ecologizare-sebes-13-04-2016Astăzi, 13 aprilie 2016, în zona Stadionului Pielari din orașul Sebeș, a avut loc o amplă acțiune de ecologizare organizată de Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România.

Și în acest an, proiectul  ”Voluntariat pentru un mediu curat” s-a bucurat de sprijinul a 20 de elevi de la ”Liceul Tehnologic” din Sebeș.

În cadrul acțiunii de ecologizare, Kronoșpan Sebeș a asigurat toată logistica necesară voluntarilor.“Rolul acestui proiect este nu numai de a restaura una dintre cele mai frumoase zone ale Ardealului, ci și de a-i încuraja pe tinerii din Sebeș să se implice activ în demersuri sociale care au efecte tangibile, dând dovadă de un comportament civic exemplar. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să contribuie la menţinerea curățeniei în comunitatea în care trăim. Este dreptul nostru, al tuturor, să trăim într-o lume mai curată, într-o lume în care educaţia și cultura sunt sprijinite, în care comunitatea se dezvoltă frumos”, a spus  Oana Bodea, director PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan, la debutul acestui proiect.

Cu ajutorul voluntarilor, anul acesta s-au strâns peste 3.5 tone de deşeuri.

Cu sprijinul voluntarilor, Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare unde s-au strâns peste 350 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari, cărora le mulţumim pentru implicare.

Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

Comunicat de presă

Kronospan a organizat o acțiune de ecologizare în zona stadionului Pielari din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.