sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Jumătate din Petreşti se joacă de-a baba oarba!

Jumătate din Petreşti se joacă de-a baba oarba!

Publicat în 19.12.2014 la ora 11:00
   

electrica downUn locuitor din Petreşti ne-a sesizat ieri, 17 decembrie, prin apel telefonic la redacţia ziarului, o situaţie supărătoare atât pentru el cât şi pentru jumătate din concetăţenii dumnealui.

Practic, spune omul, din data de 28 noiembrie, în fiecare zi după ora 18.00, locuitorii de la strada Decebal şi până sus în colonie se confruntă cu întreruperi sistematice ale energiei electrice. Acestea ar dura când o jumătate de oră, când o oră, vine curentul, cred bieţii că au scăpat şi iar le pică electricitatea. De sunat, a sunat petreşteanul la Electrica Sud, unde a dat de o duduie uşor impertinentă, care i-a sugerat să îşi verifice siguranţele cu toate că îi explicase destul de frumos şi bine că situaţia este una generală, pentru jumătate de localitate. Redirecţionat de doamna cu pricina spre punctul de lucru de la Sebeş, omul nu a găsit acolo pe nimeni la telefon care să îl lămurească, doar un gardian care nu avea nici ştiinţă, nici putinţă de a-i răspunde.
Contactat telefonic, Bogdan Medrea, directorul Electrica S.D.E.E., ne-a declarat că situaţia nefericită din Petreşti a fost cauzată de creşterea bruscă a consumului de energie electrică care a dus la cedarea unui post de pe raza localităţii, la remedierea căruia se lucrează şi acum. Aceeaşi sursă a precizat că orice defecţiune trebuie sesizată la numărul de urgenţă trecut pe fiecare factură electrică (0800801929), apel în urma căruia o echipă va fi direcţionată spre punctul cu probleme.
Până la remedierea situaţiei, cetăţenii din Petreşti se mai pot aştepta la pene de curent, dar măcar acum ştiu şi ei cu ce se confruntă şi pot să se arate toleranţi căci în scurt timp lucrurile probabil că vor reveni la normal. Sărbători luminate le dorim şi noi atât lor cât şi celor care lucrează la restabilirea continuităţii furnizării energiei electrice la Petreşti.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.