sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Jucătoarele de la HC Alba Sebeș au refuzat să se antreneze, invocând neînţelegeri cu antrenorul Teanu Popa

Jucătoarele de la HC Alba Sebeș au refuzat să se antreneze, invocând neînţelegeri cu antrenorul Teanu Popa

Publicat în 07.01.2016 la ora 19:00

Teanu_Popa_2016HC Alba Sebeş se pare că va fi victimă sigură în returul Ligii Naţionale de handbal feminin, ţinând cont de lucrurile petrecute în pauza competiţională.

Nou-promovata clasată pe penultima poziţie, cu numai 4 puncte, are primul meci din partea a doua a stagiunii sâmbătă, 9 ianuarie, în deplasare cu contracandidata Unirea Slobozia, însă situaţia din cadrul clubului este confuză total. Fără nicio achiziţie bifată (vâlceanca Ionela Gherman este un transfer internaţional din Olanda, ce mai durează), rămasă într-un singur portar (Bianca Curmenţ, în turneul de la Cluj apelându-se Anca Turean la junioară 2), după plecarea Paulei Vişan la Măgura Cisnădie, echipa din Sebeş traversează momente delicate.

În cele din urmă, la antrenamente s-a prezentat, ca şi soluţie de avarie, o portăriţă ce a activat la Mureşul Tg. Mureş, care trebuie legitimată până la ora jocului. Asta, după ce Maria Gavrilă (CSM Ploieşti) a semnat cu SCM Craiova, deşi era dorită la Sebeş.

Că au fost înfrângeri în toate jocurile de verificare, parcă nu mai are nicio importanţă, retrogradarea fiind deja o certitudine după modul cum s-au mişcat lucrurile. Nemulţumirile au dat în clocot, iar jucătoarele au fost la un pas de grevă, dorind să boicoteze antrenamentele, din pricina neînţelegerilor cu antrenorul Seviştean Popa. Surse autorizate susţin că s-au purtat negocieri cu un alt antrenor, Ionel Gheorghe, din Râmnicu Vâlcea, însă acestea nu s-au concretizat şi deocamdată Teanu Popa rămâne pe „baricade”…

Mai mult, două dintre handbaliste, veterana Alina Şorodoc şi extrema Bianca Bogdan au decis, invocând motive personale, că întrerup colaborarea cu echipa din Sebeş şi nu s-au mai prezentat. Ieri, la primăria din localitate a fost o şedinţă ultimativă, pentru liniştirea apelor şi se pare că ambele handbaliste au revenit la sentimente mai bune, însă lucrurile rămân în continuare alambicate şi în coadă de peşte. În plus, nici asigurarea bugetului pentru continuarea activităţii în elită nu este în parametri normali, astfel că se anticipează un retur de chin pentru iubitorii handbalului din localitate.

• Datorii de 6000 de euro către Ivan!

Conform hotărârii FRH, HC Alba Sebeş este obligat să achite, până în 20 ianuarie, suma de 6000 de euro (trei salari restante) fostei jucătoare Andreea Antoce Ivan, cu care s-a s-a aflat în litigiu. Handbalista a devenit liberă de contract, iar pe lângă respectivii bani, mai este de plătit suma de 1000 de lei, în caz contrar ridicându-se dreptul de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu. Orice încercare a noastră de a afla o poziţie oficială a clubului finanţat din bani public, a fost sortită eşecului, oficialii Sebeşului refuzând fie să răspundă la telefon, fie să comenteze.

Facebook 

Jucătoarele de la HC Alba Sebeș au refuzat să se antreneze, invocând neînţelegeri cu antrenorul Teanu Popa
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.