sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Joi, 27 septembrie 2018: Ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Joi, 27 septembrie 2018: Ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Publicat în 24.09.2018 la ora 13:36

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat în ședință ordinară pentru ziua de joi, 27 septembrie 2018, de la ora 14,00, în Sala Festivă a Colegiului Național Lucian Blaga, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de parcelare a imobilului situat administrativ în Sebeș, extravilan,în locul denumit topic ,,Jan,,înscris în CF nr. 498 Sebeș, nr. parcelă 575/13.

Proiect: iniţiator primar

2. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie a Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

Proiect: iniţiator primar

3. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL 235/2017 având ca obiect transmiterea dreptului de folosință gratuită asupra terenului situat în Lancrăm ,înscris în CF nr. 76149 nr. cad. 76149 Lancrăm – parcela nr. 65 din folosința d-nei Tulea (Luca) Irina – Ioana în favoarea d-lui Chiorean Nicolae – Alin.

Proiect: iniţiator primar

4. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm str. Salciei nr.5, înscris în CF 76143 – nr.top 76143 parcela 59 din folosinţa Familiei Iancu Gheorghe și Iancu Maria-Bianca în folosința d-nei Dumitru Alexandra-Larisa..

Proiect: iniţiator primar

5. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 500 lei/familie, cuplurilor din Municipiul Sebeș,care au împlinit în anul 2018 cincizeci de ani de la căsătorie.

Proiect: iniţiator primar

6. Privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Comisiile de Evaluare și Asigurarea Calității, ce se vor constituii la nivelul Instituțiilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş

Proiect: iniţiator vice primar

7. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018 și a Programului de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

Proiect: iniţiator primar

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.