sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Jandarmi au surprins în flagrant în incinta unui şantier din municipiul Sebeș cinci „căutători” de fier vechi

Jandarmi au surprins în flagrant în incinta unui şantier din municipiul Sebeș cinci „căutători” de fier vechi

Publicat în 05.06.2013 la ora 11:01

Potrivit Jandarmeriei Alba, oamenii legii “au fost solicitaţi să intervină chiar de unul dintre muncitori deoarece, ignorând faptul că ar fi putut să fie răniţi de utilajele în funcţiune, cinci bărbaţi intenţionau să colecteze fier vechi din pământul proaspăt excavat.

jandarmi-scandal-sebes Jandarmii au intervenit de urgenţă, i-au depistat pe intruşi, le-au explicat norma legală pe care o încălcaseră şi le-au indicat să evite pe viitor să se expună la situaţii de risc la adresa integrităţii sau chiar a vieţii.  Identificaţi ca fiind S.M. (32 de ani), C.G. (29 de ani), B.I. (26 de ani), G.V.G. (47 de ani) şi T.D. (36 de ani), toţi domiciliaţi în municipiul Sebeş, cei cinci au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.”

Reprezentanții Jandarmeriei fac apel la cetăţeni să evite să pătrundă ilegal în instituţii sau societăţi comerciale, oricât de tentant ar fi câştigul material, deoarece, pe de o parte, riscă să fie sancţionaţi contravenţional sau penal, iar pe de alta, se pot expune unor situaţii de mare risc la adresa sănătăţii.  Totodată atrag atenţia că echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba vor acţiona ferm pentru descurajarea unor astfel de comportamente şi, în toate situaţiile, vinovaţii vor răspunde conform prevederilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.