sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » ISU Alba anunță că primele containere de locuit vor fi predate, în această după-amiază, sinistraților din Răchita

ISU Alba anunță că primele containere de locuit vor fi predate, în această după-amiază, sinistraților din Răchita

Publicat în 05.06.2019 la ora 17:34
   

În cursul după-amiezii zilei de astăzi, 5 iunie 2019, vor fi predate primele containere alocate familiilor a căror locuințe au fost afectate de viitura produsă în data de 01.06.2019 – anunță reprezentantul ISU Alba. Containerele au fost repartizate ca urmare a solicitarii adresata de prefectul judetului Alba in videoconferinta CNSU din data de 03.06.2019.

La nivelul judetului Alba au fost repartizate un numar de 10 containere – locuinte modulare. Fiecare container – locuinta modulara dispune de 4 paturi cu cazarmament aferent, aragaz cu butelie pe GPL, etc.

”Predarea containerelor catre persoanele care au solicitat asigurarea nevoilor de cazare se face in prezenta prefectului jud. Alba si a reprezentantilor primariei Sasciori. De asemenea, la fata locului se afla reprezentanti ISU si militari din cadrul Batalionului 136 Geniu pentru sprijinirea activitatii de relocare a respectivelor persoane”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.