sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » IPJ Alba: „Peste 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari, găsite la percheziția efectuată ieri la Sebeș”

IPJ Alba: „Peste 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari, găsite la percheziția efectuată ieri la Sebeș”

Publicat în 28.06.2019 la ora 12:18
   

Polițiștii de la IPJ Alba au reținut 8 persoane bănuite că nu și-au îndeplinit obligațiile de serviciu și nu ar fi livrat corespondența destinatarilor. La percheziții au fost găsite peste 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari.

La data de 27 iunie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii față de 8 persoane din municipiul Sebeș și localitățile rurale din apropierea acestuia, care sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Cu ocazia celor 23 de percheziții care au avut loc ieri, 27 iunie, la domiciliile acestora au fost găsite 3.380 de plicuri expediate de instanțe de judecată, instituții publice și furnizori de servicii, iar la sediul societății comerciale specializată în furnizarea de servicii poștale au fost găsite 6904 pliciri neexpediate destinatarilor în termen.

În cursul zilei de azi, 28 iunie, cele 8 persoane reținute vor fi prezentate în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările polițiștilor de investigare a criminalității economice din IPJ Alba sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanelor vizate de anchetă.

Reamintim faptul că, la data de 27 iunie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 16 percheziţii pe raza municipiului Sebeș și 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeș.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, mai mulți angajați ai societății care furnizează servicii poștale, nu ar fi înmânat destinatarilor corespondența expediată de către instanțele de judecată și ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi și borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanțelor de judecată.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.