sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Șoțul președintei organizației de femei a PNL Alba va presta servicii de management energetic la Sebeș”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Șoțul președintei organizației de femei a PNL Alba va presta servicii de management energetic la Sebeș”

Publicat în 28.08.2017 la ora 14:34

Ioan Lăzăr, liderul ALDE Alba, a declarat astăzi, 28 august 2017,  în cadrul unei conferințe de presă, că primarii care au făcut parte din fostul PDL fac „vrăji”, iar după ei vin toate firmele PDL-iste și câștigă aproape toate achizițiile publice. El l-a dat exemplu pe soțul Rodicăi Andronescu care va presta, la Sebeș, servicii de management energetic.

Ioan Lazăr subliniază că nu pune la îndoială legalitatea atribuirii achizițiilor publice, însă susține că foștii PDL-iști, actuali primari, fac vrăji.

”Ceva nu e în regulă. Foștii primari PDL, unde se duc, unde candidează și câștigă, vin după ei toate firmele PDL-iste și câștigă toate licitațiile. Nu vreau să spun că nu au temei legal, că nu au fost câștigate legal, dar totuși, ceva, ceva, nu știu, vrăji…”,  a spus Lazăr.

 Întrebat unde a sesizat, el a spus că a văzut la Sebeș că primăria vizează întocmirea programului de îmbunătățire a eficienței energie pentru municipiul Sebeș.

”Cine credeți că a câștigat? Soțul doamnei Andronescu, președintele organizației de femei PNL Alba, persoană fizică autorizată Andronescu Florinel. Sunt convins că e legal, dar trebuie să facem descântece. Ar trebui făcute descântece că nu se poate.

Mai sunt acolo niște achiziții, nu vreau să fac referire la ele. Nu o contest, sunt convins că e legală, ceva nu e în regulă, trebuie făcute descântece”, a spus Lazăr.

Conferinta de presa ALDE Alba

Posted by Ziarul Unirea on 28 August 2017

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.