sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de chermeze costisitoare după modelul patentat la Alba Iulia”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de chermeze costisitoare după modelul patentat la Alba Iulia”

Publicat în 21.08.2017 la ora 17:01

Președintele filialei ALDE Alba, Ioan Lazăr, consideră că Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de ”chermeze costisitoare după modelul patentat la Alba Iulia”, apreciind că la zilele municipiului s-au cheltuit prea mulți bani și compară primarii de acum cu oamenii de afaceri din 1990, care, după Revoluție, au ales să-și deschidă baruri și cafenele.

Unul dintre subiectele abordate de Ioan Lazăr, în conferința de presă de luni, a fost marile chermeze ale primarilor de zilele orașului.

”La început, în anii `90, majoritatea întreprinzătorilor, și-au deschis pub-uri, restaurante, cafenele, baruri. Nu vreau să jignesc pe cei care au fost foarte inteligenți și și-au deschis afaceri mari. În 1991 am fost printre cei care în primă fază am optat pentru bar, peste puțin timp am decis să vând produse electronice în locul barului. La fel și primarii, care nu avansează deloc”, a spus Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr consideră că primarii investesc în zilele comunelor și orașelor prea mult, și cheltuie sume mari pe spectacole, artificii, petreceri, relaxare și mici.

”Din câte știu eu, s-au cheltuit foarte mulți bani la Zilele Orașului Sebeș. Cred că ar avea nevoie mai mult de canalizări, de multe”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba apreciază că și la Alba Iulia se exagerează cu spectacolele, dar din punctul său de vedere aici s-au făcut și investiții.
El apreciază că zilele municipiului Sebeș ar fi trebuit să se organizeze la altă dimensiune, apreciind că 115.000 de euro este o sumă mult prea mare, alocată de consiliul local.
FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de chermeze costisitoare după modelul patentat la Alba Iulia”
4.2 (84%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.