sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Luăm în considerare excluderea din partid a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Luăm în considerare excluderea din partid a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu”

Publicat în 05.05.2017 la ora 16:20

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a anunțat, astăzi, în conferința de presă, că organizația ia în consdiderare o eventuală excludere a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu, după ce acesta a contestat delegația permanentă a partidului ca fiind nestatutară, deși a participat la respectiva ședință.

„Avem o plângere formulată de domul Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, și nu am luat încă o hotărâre, dar posibil va fi și aici o propunere de excludere a dânsului din partid. Poate unii spun că îi facem un bine deoarece poate să plece la alt partid sau să rămână independent. Părerea mea este că nu este bine dacă ești exclus dintr-un partid pentru că ai o patalama, o etichetă. Dacă ai fost exclus înseamnă că ai făcut ceva. Nu știu dacă el va rămâne independent sau va pleca la alt partid… le ia la rând. (…) Eu o să încerc să am o discuție cu dânsul, după care voi lua o hotărâre”, a declarat Lazăr.

Acesta a precizat că Daniel Rusu, susținător al lui Daniel Constantin, nu își va da demisia din ALDE, pentru a nu-și pierde funcția de primar.

Reamintim că edilul comunei Șpring a câștigat primăria comunei după ce a candidat din partea ALDE. De asemenea, el a fost primul pe lista candidaților organizației Alba pentru o funcție de senator.

Facebook 

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Luăm în considerare excluderea din partid a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.