sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Dorin Nistor nu își dorește laboratorul mobil pentru monitorizarea calității aerului din Sebeș. Referendumul este doar un joc de imagine”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Dorin Nistor nu își dorește laboratorul mobil pentru monitorizarea calității aerului din Sebeș. Referendumul este doar un joc de imagine”

Publicat în 30.03.2018 la ora 14:20

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, astăzi, că primarul din Sebeș, Dorin Nistor, nu își dorește laboratorul mobil pentru monitorizarea calității aerului, iar organizarea referentului este, de fapt, un joc de imagine, prin care vrea să arată că ascultă voința localnicilor.

Ioan Lazăr a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că referendumul nu va fi validat, întrucât pentru acest lucru trebuie să se prezente la urne cel puțin 30% din numărul total al alegătorilor, ceea ce este greu de crezut deoarece pe listele de vot sunt 26.000 de votanți, iar în Sebeș sunt circa 24.000 de locuitori acum, ceilalți înscriși fiind plecați.

”Este de notorietate că locuitorii municipiului Sebeș își doresc asta, dar el vrea să împuște doi iepuri dintr-un foc. Părerea mea din ceea ce am discutat cu consilierul ALDE și cu ceilalți consilieri este că primarul nu-și dorește achiziția acestui laborator mobil, să nu fie probleme cu firmele de unde colectează bani la buget. În același timp pozează într-un apărător al sebeșenilor”, a spus Ioan Lazăr.

Din punctul său de vedere, a întreba sebeșenii dacă vor laborator mobil pentru monitoriza calitatea aerului, e ca și cum întrebi un cal dacă vrea ovăz.

De asemenea, Ioan Lazăr a subliniat că apreciază activitatea consilierului local Radu Cristian.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.