sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: Municipiul Sebeș a primit peste 10 milioane de lei de la Guvern pentru lucrări de investiții

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: Municipiul Sebeș a primit peste 10 milioane de lei de la Guvern pentru lucrări de investiții

Publicat în 03.05.2018 la ora 9:09

Ieri, 2 mai 2018,  la Ministerul Dezvoltării  Regionale și Administrației Publice au fost semnate două contracte importante pentru municipiul Sebeş finanțate prin PNDL cu o valoare totală de 10.645.300,76 lei, pentru:

  1. Canalizare menajeră și stație de epurare, sat Răhău, Municipiul Sebeș – 8,096,316.00
  2. Transformare clădiri, centrală termică și depozit de cărbune, în Creșă și Grădiniță, Valea Frumoasei, Municipiul Sebeș – 2,548,984.76

Încă o dată se demonstrează că Guvernul  investește  în județul Alba indiferent de culoarea politică, pentru binele comunităților locale și al administrației publice.

În curând, și municipiul Alba Iulia va semna contractele de finanțare cu MDRAP care vor aduce aprox. 32 mil. lei în comunitatea locală. Sunt bani care merg în școli și licee, în servicii comunitare și drumuri.

PNDL2  continuă să fie  sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să aibă asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

Cea de-a doua etapă a programului finanțează 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiții sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament.

PNDL este un program național dezvoltat exclusiv în guvernarea PSD și are la bază valori social-democrate solide, de bună guvernanță, pentru o administrație locală consolidată și comunități locale noi și prospere.

Ioan Dîrzu,
Președinte PSD Alba

Comentarii

Un Comentariu la Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: Municipiul Sebeș a primit peste 10 milioane de lei de la Guvern pentru lucrări de investiții

  1. un sebesan Răspunde

    03.05.2018 la 17:38

    Bufonul Nistor se lauda pe facebook ca datorita lui au venit banii… si omite sa spuna ca de fapt acestia sunt de la guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.