sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: „La Primăria Sebeş candidează TREI liberali vechi şi noi, şi e doar începutul!”

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: „La Primăria Sebeş candidează TREI liberali vechi şi noi, şi e doar începutul!”

Publicat în 27.10.2015 la ora 10:30

Ioan-Dirzu-2015Potrivit deputatului PSD Ioan Dîrzu, lupta dintre liberalii vechi şi noi care candidează la Primăria municipiului Sebeş devine tot mai acerbă în noul PNL.

Liderul PSD Alba a mai spus că „atunci când PNL era aliat cu PSD, formând USL, au fost mari frecuşuri cu cei din PNL, o parte din colegi chiar au plecat din PSD din cauza lor. Am criticat dur atunci atitudinea colegilor de alianţă, atât în Consiliul Judeţean Alba, cât şi în Consiliul Local Alba Iulia, considerându-i trădători pe liberalii care nu respectau protocolul USL. Vremea a trecut şi iată că liberalii nu-şi schimbă năravul! La Sebeş e doar începutul, vor mai fi şi alte localităţi în care vor încerca să se impună… Eu am mai spus că în Alba nu există PNL, e doar PDL, care îşi va impune candidatul la Sebeş – Dorin Nistor, deşi Atanasiu a spus că Nistor pleacă în cursa pentru primărie ca perdant”. Atât deputatul PSD Dîrzu, cât şi consilierul local Horaţiu Josan susţin că, în prezent, la Primăria Sebeş candidează 3 liberali vechi şi noi: Dorin Nistor – candidat stabilit de PDL, Adrian Bogdan – viceprimar al municipiului, creditat cu mari şanse şi Mihai Apolzan – considerat câştigător de prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu. În ceea ce-i priveşte pe social-democraţii care vor intra în cursă pentru primăriile din judeţ, deputatul Ioan Dîrzu susţine că „primarii PSD sunt cei mai serioşi, au la activ realizări care îi recomandă pentru un viitor mandat. Deciziile, în privinţa candidaţilor la primării, le iau organizaţiile locale, nu noi. Ele propun candidaţii şi tot ele se luptă în campania electorală.
Etapele de analiză din organizaţii se încheie la 1 decembrie, iar apoi vom anunţa candidaţii la primării”. Referindu-se la primarul municipiului Aiud, Horaţiu Josan, deputatul Dîrzu susţine că „el înţelege că nu mai are şanse, dar se pare că nu mai are loc nici pe lista de parlamentari. Cu siguranţă se va găsi un post pentru el, poate la Apă-Canal la Alba Iulia sau la Aiud… Problema e că au puţine locuri, şi pentru alegerile locale, şi pentru cele parlamentare, iar acestea sunt greu de împărţit”.

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: „La Primăria Sebeş candidează TREI liberali vechi şi noi, şi e doar începutul!”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.