sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: „Îl vom susține pe primarul din Vințu de Jos atâta timp cât nu are o sentință definitivă și irevocabilă”

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: „Îl vom susține pe primarul din Vințu de Jos atâta timp cât nu are o sentință definitivă și irevocabilă”

Publicat în 22.10.2015 la ora 13:20
   

Ioan-Dirzu-2015Primarul comunei Vințu de Jos, Gheorghe Vlad, cercetat pentru abuz în serviciu, va fi susținut de PSD Alba pentru viitoarele alegeri locale atâta timp cât nu va avea o sentință definitivă și irevocabilă.

”Cred că nu are o sentință definitivă. Noi sperăm să nu fie cazul de așa ceva, dar dacă va fi… Atâta timp cât nu are o sentință definitivă și irevocabilă va fi susținut”, a afirmat Ioan Dîrzu.

Întrebat dacă primarii în funcție ai PSD, din județul Alba, vor fi susținuți pentru un viitor mandat, deputatul a răspuns: ”Decizia politică o ia organizația locală din care fac parte. Dânșii își asumă, susțin, promovează și se luptă în campania electorală. Așa am fost învățat și așa vreau  să continui. Decizia aparține administrației locale. Sigur, acolo unde sunt probleme, nu se înțeleg, sondajele de opinie nu reușesc… atunci va trebui să intervenim”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.